Stempunt

HOME > CASES > Stempunt

Redesign voor een optimale conversie

Het stempunt panel is het ISO-Gecertificeerde online onderzoekspanel met 75.000 actieve leden.
UX - UI - Website creatie - Infographics

De uitdaging: De huidige StemPunt pagina werd veel bezocht maar converteerde niet. Hierdoor stagneerde de groei in leden en dus de groei in de organisatie.

De uitdaging: De huidige StemPunt pagina werd veel bezocht maar converteerde niet. Hierdoor stagneerde de groei in leden en dus de groei in de organisatie.

De oplossing: Een grondige optimalisatie van de online omgeving op basis van de huidige branding. Een frisse nieuwe landingspagina die
wordt ondersteund door nieuwe infographics en visuals. De landingspagina kwam achter verschillende campagnes te staan en is het vlaggenschip van de online ledenwerving geworden.

Stempunt maakt het mogelijk om als consument inspraak te hebben in de onderbouwing van de besluitvorming bij de overheid of bedrijven.

Als je een dienst of product gebruikt heb je vaak ideeën over wat er beter of anders kan. Wanneer een bedrijf of organisatie zich wil verbeteren, speelt jouw mening een belangrijke rol. Bij StemPunt laat je je mening horen via online enquêtes. Nadat je een enquête hebt ingevuld, vertaalt StemPunt je antwoorden naar directe verbeterpunten voor organisaties en bedrijven.

Vaak worden deze onderzoeksresultaten gepubliceerd in kranten of op internet en soms zie je directe verandering terug in een product dat je koopt. Met het invullen van de enquêtes spaar je punten, die je kunt inwisselen in onze cadeaushop. Hiermee geeft de gebruiker zichzelf of een ander een leuk cadeau of een cadeaubon, of steunt hij één van de mogelijke goede doelen.

Avonturen

Deze opdrachtgevers hebben we mogen helpen

(Re)branding of designvraag?

WE GAAN GRAAG MET JE ZITTEN

Sterke verhalen

Wireframe: De strategische opbouw van een succesvolle website

Als het gaat om het ontwerpen van websites, is een solide basis essentieel. En dat is waar wireframing in beeld komt. Wireframing is een belangrijke stap in het webdesignproces waarbij de blauwdruk van een website wordt gemaakt. Je kunt het zien als de bouwtekening van een gebouw. Het is een visuele representatie van de structuur, […]

Corporate storytelling

Verover het unieke stuk in het brein van je doelgroep ⚔️ Marty Neumeier beschrijft in zijn boek ´The Brand Gap´: ‘Een merk of brand is het onderbuikgevoel van een persoon over een bepaald bedrijf, service of product. Het is niet wat jij zegt dat het is, maar wat zij zeggen dat het is.’ Wanneer je jouw ‘waarom’ weet te […]

Even kennismaken?

We gaan graag met je zitten

Even kennismaken?

We gaan graag met je zitten