Motivaction

HOME > CASES > Motivaction

Een nieuwe digitale omgeving

UX - UI - Website creatie

De uitdaging: De oude 1700 pagina-tellende website met de in der loop der jaren opgebouwde kennisbank klapte uit zijn voegen. De achterhaalde technische structuur en het gedateerde design zorgde voor een trage, suboptimale gebruikservaring. Niet alleen voor de bezoekers en klanten maar ook voor het interne Marketingteam.
 
Hoe gaan we dit onbenut potentieel ombouwen tot een strakke digitale ervaring die als krachtige tool ingezet kan worden voor de branding, marketing en sales?

De oplossing: In de afgelopen maanden hebben we middels een grondig UX-traject de volledige architectuur van de website opnieuw opgebouwd.
 
Na een uitgebreide research & strategiefase zijn er wireframes gecreëerd die de basis van het technische ontwerp gevormd hebben. Door gebruikerstesten en revisierondes hebben we de onderliggende structuur geoptimaliseerd en gevalideerd.
 
Een merkstrategie workshop heeft het fundament gelegd voor het design. Hieruit zijn er 4 merkconcepten gecreëerd wat we uiteindelijk hebben gedistilleerd tot één nieuwe branding. Al deze elementen zijn samengebracht tot het definitieve webdesign.

Avonturen

Deze opdrachtgevers hebben we mogen helpen

(Re)branding of designvraag?

WE GAAN GRAAG MET JE ZITTEN

Sterke verhalen

Wireframe: De strategische opbouw van een succesvolle website

Als het gaat om het ontwerpen van websites, is een solide basis essentieel. En dat is waar wireframing in beeld komt. Wireframing is een belangrijke stap in het webdesignproces waarbij de blauwdruk van een website wordt gemaakt. Je kunt het zien als de bouwtekening van een gebouw. Het is een visuele representatie van de structuur, […]

Corporate storytelling

Verover het unieke stuk in het brein van je doelgroep ⚔️ Marty Neumeier beschrijft in zijn boek ´The Brand Gap´: ‘Een merk of brand is het onderbuikgevoel van een persoon over een bepaald bedrijf, service of product. Het is niet wat jij zegt dat het is, maar wat zij zeggen dat het is.’ Wanneer je jouw ‘waarom’ weet te […]

Even kennismaken?

We gaan graag met je zitten

Even kennismaken?

We gaan graag met je zitten