Over

HOME > OVER

Ahoy! Wij zijn gedreven creatievelingen

SAMEN HET UNIEKE STUK IN HET BREIN VAN JE DOELGROEP VEROVEREN,
DÁT IS WAAR WE VOOR STAAN.

Bij Gonta zijn we gedreven door het opdoen van nieuwe ervaringen die bijdragen aan jouw organisatie. We laten je graag nieuwe perspectieven zien om je horizon te verbreden en je merk naar het volgende niveau te brengen. 

Voor een brede waaier aan opdrachtgevers hebben we producten gelanceerd, concepten uitgewerkt, websites ontworpen, logo´s / huisstijlen ontwikkeld en content gecreëerd. Altijd met een lach en met volledige toewijding.  

  • ”Wij laten jouw merk op een andere beat marcheren dan de rest zodat je publiek er écht niet meer omheen kan.

De kickstart van een duurzame relatie

Iedereen heeft een superkracht. Ook binnen jouw organisatie zijn er unieke elementen die we als bouwstenen kunnen gebruiken om een brug te slaan tussen jou en je doelgroep. Je hebt immers een goed product, dienst of service maar hoe bouw je hier een emotionele connectie omheen? Wij dragen graag bij aan jouw organisatie om je merk te laten floreren als nooit tevoren. 

Toegewijde samenwerking

Wij combineren strategie, technologie, creativiteit en een goede dosis nieuwsgierigheid om relevante digitale oplossingen te creëren. Dit doen we niet voor onze opdrachtgevers maar samen met onze opdrachtevers. 

Avonturen

Deze opdrachtgevers hebben we mogen helpen

(Re)branding of designvraag?

WE GAAN GRAAG MET JE ZITTEN

Sterke verhalen

Wireframe: De strategische opbouw van een succesvolle website

Als het gaat om het ontwerpen van websites, is een solide basis essentieel. En dat is waar wireframing in beeld komt. Wireframing is een belangrijke stap in het webdesignproces waarbij de blauwdruk van een website wordt gemaakt. Je kunt het zien als de bouwtekening van een gebouw. Het is een visuele representatie van de structuur, […]

Corporate storytelling

Verover het unieke stuk in het brein van je doelgroep ⚔️ Marty Neumeier beschrijft in zijn boek ´The Brand Gap´: ‘Een merk of brand is het onderbuikgevoel van een persoon over een bepaald bedrijf, service of product. Het is niet wat jij zegt dat het is, maar wat zij zeggen dat het is.’ Wanneer je jouw ‘waarom’ weet te […]

Even kennismaken?

We gaan graag met je zitten

Even kennismaken?

We gaan graag met je zitten